לאו אורבן - ת"א

העקרונות שהנחו אותנו בעיצוב מחדש של החנות הותיקה היו חשיפת שכבתיות המבנה ההיסטורי, שימוש בחומרי גמר זמינים ולא יקרים, יצירת מראה עדכני, אורבני ודינמי תוך התייחסות לקיים ותכנון מערכות מודולריות המאפשרות גמישות בתצוגת המוצרים.

חילקנו את חלל החנות בעל התצורה המאתגרת למספר אזורי תצוגה שונים, שנגזרו הן מתמהיל המוצרים והן מהמבנה האדריכלי שלה.

במהלך השיפוץ המקיף והמלא “הפשטנו” קירות וכל מה שחיפה וכיסה אלמנטים קבועים בחלל פורק כולל גרם המדרגות שנחשף והתגלה. כל זאת תוך שמירה על הלו”ז והתקציב הצפופים שהוגדרו.

עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים
עיצוב חנות, עיצוב חנויות, עיצוב פנים

רוצים לקרוא עוד על הדברים שעשינו, ראינו או אהבנו
ולקבל טיפים על עיצוב?

הירשמו לניוזלטר ותהיו הראשונים להתעדכן!

נרשמת בהצלחה לרשימת התפוצה!